Jeugdafdeling badminton

Sinds 1 maart 2020 hebben we binnen onze vereniging een jeugdafdeling badminton. Helaas is ons eerste jaar een beetje in het water gelopen door alle Covid--19 maatregelen maar desondanks hebben we momenteel al een groep van ongeveer 10 enthousiaste jeugdleden. Deze groep wordt getraind door Desiré Halekor, zij maakt deel uit van ons jeugd competitie team die in het seizoen 2021-2022 zullen gaan spelen in de hoogste jeugdcompetitie van midden en west-Nederland. Desiré volgt momenteel een PABO opleiding aan de Christelijke Hoge School in Ede. De jeugdtraining is elke donderdagavond van 18.00 - 19.30 uur en elke week wordt er weer een leuke training aangeboden waarbij het plezier in het badminton voorop staat. 

Gedurende het jaar willen we ook allerlei leuke activiteiten organiseren, zoals bijvoorbeeld een ouder-kind toernooi. Tevens gaan we elk jaar met de jeugd kijken bij het grootste internationale badminton toernooi in Nederland,  de Dutch Open in Almere.

 We hebben dus al wel een jeugd team die in de competitie meedraait. Zij gaan het seizoen 2021-2022 met Veren shuttles spelen in de hoogste jeugdcompetitie van midden en west-Nederland. Dit team zal bestaan uit de volgende spelers: Karlijn van Oest, Desiré Halekor, Chiara Lunetta, Twan de Jongste, Luca Lunetta en Laurens Noorda. 

Wil jij ook bij ons komen badmintonnen? Twijfel dan geen moment en kom 4 keer gratis meetrainen. De trainingstijd is op donderdagavond van 18.00 - 19.30 uur.