• Verenigingsshirt

Timo, nogmaals bedankt voor het bedrukken van de shirts met onze verenigingsnaam

bvo1

Het is er dan toch eindelijk van gekomen: nieuwe verenigingsshirts. Afgelopen zomer werden de wedstrijdshirts uitgekozen en vervolgens werd de eerste bestelling door de meeste spelers van de badmintonrecreantencompetitie geplaatst. Het was een enorme uitdaging om alles voor elkaar te krijgen voor de allereerste competitiewedstrijd van het seizoen, maar het is gelukt!

bvo2

Inmiddels is ook de tweede zending shirts geleverd. Uiteraard willen we nog steeds iedereen de gelegenheid geven om een verenigingsshirt te bestellen. Dat is mogelijk door het sturen van een e-mail naar info@wsvdragondernoord.nl. Geef in de e-mail aan welke maat je nodig hebt en hoeveel shirts je wilt bestellen. Zodra we een aantal aanvragen hebben ontvangen,  kunnen we de shirts gaan bestellen.

bvo m1