Wij zijn een recreatieve sportvereniging dus sporten staat op de eerste plaats. Maar het plezier en het sociale karakter van het sporten vinden wij ook heel belangrijk. Vandaar dat wij een balans proberen te vinden in fanatiek sporten maar ook de gezelligheid tijdens het sporten. Bij de grote groep racketsporters hebben we een aantal kleine regeltjes om alles in goede banen te leiden waardoor iedereen plezier blijft houden in het beoefenen van hun sport. Wij vragen onze leden om hier zelf hun verantwoordelijkheid in te nemen en andere leden erop aan te spreken indien hij/zij merkt dat er andere leden zich niet aan onderstaande kleine regeltjes kunnen houden.

• Iedereen speelt hun partijen met iedereen. De hele avond met hetzelfde groepje spelen is geen optie.
  • De sterkere spelers houden rekening met de beginners en waar mogelijk proberen zij hen bij te staan om het niveau van hen te verbeteren.
  • Blijf ten allen tijde sportief!
  • Uiteraard helpen we allemaal zoveel mogelijk bij het opbouwen en afbreken van de velden.

Daarnaast hebben zowel de leden, bestuursleden en de vereniging zelf ook nog een aantal rechten en plichten naar elkaar toe.

Hieronder vindt u dan ook onze statuten en het huishoudelijk reglement.

WSV statuten

WSV huishoudelijk reglement