• Ledenwerving

Ondanks dat het met het totale ledenaantal van onze vereniging nog steeds goed gaat, willen we niet stilzitten als het gaat om ledenwerving. We kunnen altijd meer leden gebruiken.

Acties
    Sinds september 2014 hebben we al een heleboel gedaan. Zo hebben we met een kraam gestaan bij de opening van het Ontmoetingshuis, hebben we een nieuwe website gemaakt en zijn we veel actiever geworden op Facebook. Daarnaast hebben we in 2015 de wijken Veenendaal Oost en Dragonder Oost van flyers voorzien. Verder hebben we met een kraam gestaan op de kindervrijmarkt in Veenendaal Oost en hebben we met een promotiekraam gestaan bij de Samenloop voor Hoop 2017.

Groei
    In deze afgelopen jaren zijn we qua ledenaantal gegroeid van 67 in september 2014 naar 108 in juni 2017. We kunnen deze enorme groei in ledenaantal niet aan één actie toewijzen. We denken dat het een combinatie is van alle acties tezamen en de manier waarop de leden onderling met elkaar omgaan. Als bestuur vragen wij dan ook af en toe aan onze nieuwe leden hoe ze het sporten vinden wanneer ze een tijdje lid zijn van onze vereniging. Wij krijgen dan vaak te horen dat ze goed zijn opgenomen in de groep, ook al kunnen ze nog niet zo goed spelen. Ze voelen zich welkom en gerespecteerd bij onze vereniging en hebben plezier tijdens het sporten. Wij willen al onze leden die hiervoor zorgen enorm bedanken voor deze positieve uitstraling. Wij zullen erop toezien dat we dit nog lang kunnen volhouden.

Hulp gezocht!
    De afgelopen weken is door verschillende leden in de wijk Veenendaal Oost geflyerd. In Dragonder Oost en Dragonder Noord zijn er al gedeeltes gedaan, maar we hebben nog hulp nodig om de overgebleven straten ook van een nieuwe flyer te voorzien. We zoeken daarom nog wat extra hulp van jullie. Als genoeg leden zich aanmelden, hoeven we allemaal maar in een paar straten flyers te bezorgen. Of we direct resultaat zien, weten we niet, maar niet geschoten is altijd mis!

Dus stuur een e-mail naar info@wsvdragondernoord.nl en meld je aan om mee te helpen!