Start jeugdafdeling badminton

Donderdagavond 5 maart was de allereerste trainingsavond voor de jeugdafdeling. Er waren in de weken voorafgaand op 1 maart 2020 veel berichten op Facebook en Instagram gezet, er zijn in Veenendaal Oost, Dragonder Oost en op een aantal scholen in de omgeving in totaal 2200 folders verspreidt. Dus de grote vraag was: zullen er wel kinderen komen?

Om 18.00 uur stonden we klaar om de kinderen op te vangen. Desiré en Twan waren wel een beetje gespannen voor hun eerste trainingsles die ze zouden gaan geven, maar dat was snel over toen de training was begonnen. Tijdens de eerste trainingsavond kwamen er 5 kinderen op af en op de 2e trainingsavond 4, waarvan weer 1 nieuwe. Leuk, het begin is er!

Helaas werden op 12 maart, de dag van de 2e trainingsavond, de eerste corona maatregelen genomen en mogen we niet meer de sporthal in tot de maatregelen opgeheven zijn. We hadden niet op een slechter tijdstip kunnen beginnen met de jeugddafdeling, maar ja het is wat het is. Zodra weer mogen gaan we vol energie weer verder.

Er is ondertussen al wel het een en ander gebeurd. We hebben contact met de ouders gehad om de hele situatie uit te leggen en er is met hen afgesproken dat we hen ook op de hoogte houden.

Verder hebben er zich ondertussen 2 volledige jeugdteams aangemeld die vanaf september namens onze vereniging jeugdcompetitie gaan spelen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee en we wensen beide teams veel succes en plezier toe.

Team J1 zal bestaan uit: Karlijn van Oest, Desiré Halekor, Twan de Jongste en Luca Lunetta. We hebben hen ingeschreven in O-19 met veer.

Team J2 zal bestaan uit: Chiara Lunetta, Laurens Noorda en Youran Peters. We hebben dit team ingeschreven in de gemengde competitie O17-15.

Wil jij ook badmintonnen? Zodra de Corona maatregelen zijn opgeheven beginnen we weer. De trainingstijd is op donderdagavond van 18.00 – 19.30 uur.