• Gert-Jan en Roland prolongeren hun titiel Nederlands Kampioen dynamictennis

Het NK dynamictennis dubbelspel is voor onze vereniging weer bijzonder succesvol verlopen.
    Helaas konden Hester en Wouter nog geen vuist maken in hun eerste dubbel toernooi in de D klasse.. We zagen wel een duidelijke opgaande lijn gedurende dag. Zodoende gaan ze toch met een goed gevoel naar huis toe.
    Anice en Marcel zijn een stapje hogerop gegaan en speelde vandaag voor het eerst in de C klasse De dag begon goed voor hen door 2 van de 3 poulewedstrijden te winnen. Hierdoor wisten zij zich te plaatsen voor de 1/4 finales. Deze werd ook gewonnen en dat hield in dat ze in ieder geval bij de 1e vier zaten. Helaas werden de 1/2 finale en de strijd om plek 3 verloren. Al met al niet slecht om een klasse hoger te spelen en vervolgens een 4e plek te bemachtigen.
    De A en B klasse was in de ochtend een verdeeld in gemixte poules. Niels en Kevin speelde in de ochtend goede partijen tegen koppels die al jaren in de A klasse spelen. Er werd dan wel geen partij gewonnen maar weggespeeld werden ze zeker niet. In de middag kwamen zij daardoor uit in de B klasse die in 1 poule vorm werd gespeeld. Na het spelen van alle wedstrijden werden zij met 2 verloren en 2 gewonnen wedstrijden 2e in de B klasse. Goed voor een mooie beker.
    In de A klasse moesten Gert-Jan en Roland hun titel verdedigen die zij vorig jaar voor het eerst hadden behaald. Dit jaar waren er meer sterkere koppels aanwezig. De poule wedstrijden werden vrij gemakkelijk gewonnen en hierdoor plaatsten Gert-Jan en Roland zich direct voor de 1/2 finales. In de halve finale moesten zij het opnemen tegen Gert Eeltink en Eric Knipscheer. Deze 2 heren hebben afgelopen jaar de eredivisie gewonnen. Gelukkig waren Gert-Jan en Roland gefocust en konden zij de partij met winst afsluiten. De finale was in ieder geval bereikt. Hierin moesten zij het opnemen tegen Paul Sommers en Heidi Derks. Het werd een spannende wedstrijd waarbij Gert-Jan en Roland in de 1e set niet echt geconcentreerd waren, die werd dan ook verloren. In de 2e set hervonden zij zich prima en dwongen ze een derde set. In de derde set werd er heel sterk gespeeld door onze mannen en kwam de overwinning dan ook niet meer in gevaar.
    Gert-Jan en Roland zijn weer een jaar lang Nederlands Kampioen dynamictennis dubbelspel!