• Gaat WSV voor de nationale titel?

Op zaterdag 31 maart 2018 wordt in Den Bosch het Nederlands Kampioenschap Dynamictennis enkelspel gehouden. Zullen we het dit jaar weer eens voor elkaar krijgen om een nationale titel mee naar Veenendaal te nemen? Nog nooit zijn we met zoveel spelers vanuit onze eigen vereniging naar een kampioenschap gegaan. We zijn in alle klasses vertegenwoordigd, dus we maken kans op een prijs.

Komen jullie ons aanmoedigen? Het is deze keer op een zaterdag en het is niet zo ver weg. Het toernooi start om 09.30 uur en wordt gespeeld in Sporthal De Schutskamp, De Eenenkooi 1 in ’s-Hertogenbosch. De prijsuitreiking wordt ongeveer om 17.30 uur verwacht. De spelers zullen het zeer waarderen als er clubleden komen kijken en aanmoedigen.