• Badmintontrainer

We kunnen jullie melden dat we vanaf heden Jasper van der Ploeg bereid hebben gevonden om maximaal twaalf keer per seizoen een badmintontraining van een uur te verzorgen. Jasper is al ruim 3,5 jaar lid van onze vereniging, maar speelt voornamelijk dynamictennis. Voordat hij bij ons kwam spelen, heeft hij badminton in de hoofdklasse gespeeld en heeft hij bij zijn vorige vereniging een trainersdiploma behaald dat gericht was op het begeleiden van recreanten en spelers die net zijn begonnen met badmintonnen. Ideaal voor onze vereniging.

Jasper kent de sfeer binnen onze vereniging en weet dat niemand bij ons de behoefte heeft om een topbadmintonner te worden, maar dat sommigen gewoon wat beter willen leren spelen om nog meer plezier uit de speelavonden te halen. Tevens is het werken met een trainer een manier waarop de vereniging beginnende badmintonspelers hulp wil bieden om de beginselen van het badminton wat sneller onder de knie te krijgen, zodat zij zich wat sneller vertrouwd zullen voelen om met anderen samen te spelen.

Het is de bedoeling dat we de trainingen indelen in blokken van drie weken achter elkaar op de dinsdagavond van 20.00 – 21.00 uur, maximaal vier keer per seizoen. We beginnen dit seizoen op de volgende data: 14 – 21 – 28 maart 2017.

Aangezien Jasper wel veel, maar nog lang niet alle badmintonners kent, vraag hij of je je van te voren wilt aanmelden als je komt trainen en of je daarbij aan wilt geven wat je ervaring is met badminton en wat je doel van de training is. Met deze informatie kan hij sneller en makkelijker inschatten wat voor training hij zal gaan geven in dat uurtje. Zijn email adres is: jjvdploeg@hotmail.com.

Het bestuur hoopt dat er veel gebruik gemaakt zal gaan worden van de trainingen en dat iedereen die eraan meedoet daardoor nog meer plezier aan het badminton zal beleven tijdens zijn/haar speelavonden.

Het bestuur wenst Jasper heel veel succes met deze nieuwe uitdaging binnen onze vereniging.